Email

tega@tega.es

Teléfono

+34 935 796 186

A Tega CRT som especialistes en la recollida i transferència de residus de qualsevol tipologia
Serveis Demanar pressupost
Les tasques que es realitzen quan els residus arriben als CRT són les següents:
  • Recepció i control del residu. Comprovació que la documentació és correcta i que es compleixen els paràmetres d’admissió.
  • Control de pes.
  • Identificació i classificació. El personal, guiat pel resultat de les analítiques realitzades al nostre laboratori, classifica tot el material verificant-ne les característiques.
  • Etiquetatge i condicionat correcte per al seu emmagatzematge temporal (màxim sis mesos) i per al posterior transport fins al gestor final.
  • TEGA CRT compta amb la col·laboració de diferents gestors finals que garanteixen que cada residu rep el tractament final adequat.

Els nostres Serveis

 Serveis mediambientals

Serveis Ambientals

Gràcies al nostre equip de professionals, podem oferir un assessorament, consultoria i solucions en els tràmits relacionats a l'àmbit medi ambiental.

Retirada d'amiant

Retirada d'Amiant o Fibrociment

L'amiant és considerat un residu perillós. És la solució més estesa i l'única per a edificis i instal·lacions abans de ser enderrocats.

Recollida selectiva de piles i tòners

Gestió Recollida Petites Quantitats

TEGA CRT gestiona la recollida selectiva de petites quantitats de residus com ara fluorescents, piles, cartutxos, tòners, piles i piles botó.

Lloguer de contenidors

Subministraments Equips i Envasos

TEGA CRT ofereix serveis de lloguer de contenidors a qualsevol punt d'Espanya, contenidors de reciclatge, contenidors per a residus, contenidors d'obra, etc.< /p>

Condicionament de residus

Condicionament i Diagnosi de Residu

TEGA CRT Ens encarreguem de l'Acondicionament dels residus (operacions necessàries per a emmagatzematge i/o transport dels residus).

 Recollida de productes caducats

Gestió Productes Caducats

TEGA CRT també gestionem residus biosanitaris, aliments caducats, subproductes d'animals, productes alimentaris en mal estat, oferint solucions a mida.

Som especialistes en la recollida i transferència de residus de qualsevol tipologia

TEGA CRT, S.L. té implantat un Sistema de Gestió de Qualitat i Medi Ambient, Seguretat i Salut a la feina, certificat segons normes:

ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001

ISO 9001:2015
ISO 14001-2015
ISO 45001-2018