Email

tega@tega.es

Teléfono

+34 935 796 186

Els nostres serveis

Desmantellaments

Desmantellament integral o parcial d’instal·lacions industrials. Retirada de maquinària obsoleta. Certificació de la destrucció de la mateixa.

Els serveis de desmantellament, consisteixen a desmuntar totalment o parcialment una instal·lació, equip o maquinària l’ús de la qual ha arribat al final. TEGA té una alta experiència en el desmantellament d’instal·lacions a les diferents àrees d’activitat, fins i tot en instal·lacions contaminades.

Nuestros equipos y personal altamente especializados prestan servicios de desmontaje de maquinaria y equipos obsoletos, recuperando y/o eliminando los residuos obtenidos, minimizando el impacto medioambiental, y asegurando unos plazos de ejecución cortos en beneficio de nuestros clientes.

El nostre objectiu és minimitzar els costos de l’operació en la mesura del possible i tornar a posar un valor als equip o maquinària resultants del desmantellament.

Tega Actiu Industrials

Especialitzada en desmuntatges integrals d'instal·lacions industrials, valoració de línies de producció i materials en general.