Email

tega@tega.es

Teléfono

+34 935 796 186

Nosaltres

Qui som?

Empresa altament especialitzada en desmuntatges integrals d’instal·lacions industrials, valorització de línies de producció i materials en general resultants d’aquesta activitat, amb l’objectiu de minimitzar els costos finals dels nostres clients, donant valor, en la mesura del que possible, a part o totalitat dels equips o materials fruit del desmantellament.

Totes les actuacions es realitzen mitjançant tècnics altament especialitzats i qualificats, respectant les normatives vigents de prevenció, seguretat i medi ambient, per tal de garantir la correcta execució dels treballs i el compliment dels requisits legals propis de la nostra activitat.

La ràpida capacitat de resposta, mobilitat geogràfica i eficàcia en l’execució i la finalització dels serveis, ens ha permès establir amb els nostres clients relacions sòlides i duradores, proporcionant-los seguretat i assessorament continuat al llarg de la seva activitat.

Producte de la seva activitat, actualment TEGA disposa de maquinària d’ocasió, que es troba en perfecte estat, garantint els millors preus.

Tega disposa de vehicles, equips i maquinària homologats, per al desenvolupament de la seva activitat i amb autorització de transportista núm. T-2244, acreditat per l’Agència de Residus de Catalunya, i amb l’autorització de Gestor núm. E-1556.15 com a planta de transferència, reciclatge i recuperació de metalls, cablatge, vehicles i maquinària fora d’ús.

Inscrita en el registro del REA como empresa autorizada y acreditada para realizar servicios en el sector de la construcción.

TEGA Actius Industrials

Política de qualitat, seguretat i medi ambient

L’equip de direcció de TEGA Activos Industriales. té com a principal objectiu implantar i mantenir un sistema de gestió de qualitat, gestió mediambiental i gestió de prevenció de riscos laborals, basat en el compromís amb els seus clients, seguretat dels seus treballadors, i protecció del medi ambient.

>

A fi de prestar serveis basats en els valors de millora continuada, rendibilitat i seguretat, defineix i posa en pràctica els compromisos següents:

  • Mantenir una alta qualificació del nostre personal a través de la formació continuada.
  • Fomentar la participació activa del nostre personal en el desenvolupament de la seva activitat, per tal de consolidar una manera de treballar correcta i segura que permeti protegir la seva salut i la protecció del medi ambient.
  • Identificar i analitzar les no-conformitats per tal de desenvolupar accions correctores i preventives que permetin la millora contínua.
  • Les activitats de TEGA es duran a terme complint estrictament amb la legislació vigent en política de seguretat laboral i mediambiental.
  • Gestionar adequadament els residus, assegurant-ne la reutilització i/o eliminació, i promocionant-ne el reciclatge.
  • Protecció del medi ambient, mitjançant actuacions i mesures de control, que assegurin la prevenció de qualsevol tipus de contaminació que es pugui originar de la nostra activitat.
  • Col·laboració amb els nostres clients, fomentant relacions basades en la confiança, lleialtat i transparència, assegurant professionalitat en el nostre assessorament i gestió.

Tega Actiu Industrials

Especialitzada en desmuntatges integrals d'instal·lacions industrials, valoració de línies de producció i materials en general.

TEGA Actius Industrials

Experiència sectorial

TEGA al llarg de la seva trajectòria està desenvolupant els seus serveis a diferents sectors industrials i d’activitat.

Tega

El desenvolupament dels nostres serveis en cadascuna de les àrees o sectors, es caracteritza pel compromís amb els nivells de qualitat, seguretat, respecte al medi ambient i innovació, incorporant com a valors principals, la capacitat de resposta i competència tècnica del nostre personal.

Cada un d’aquests compromisos ens fa diferenciar-nos com a empresa, permetent identificar i satisfer en tot moment les necessitats dels nostres clients.

La inquietud i compromís amb el medi ambient ens permet implementar línies de reciclatge i valorització de residus per tal de minimitzar l’impacte de les nostres accions a l’entorn natural.