TEGA TRANSPORT I GESTIÓ AMBIENTAL S.L.

 

L’equip professional que integra Tega, ofereix una experiència contrastada en l’àmbit de la gestió mediambiental, donant solucions noves a les indústries i acotant els costos que suporten en aquests conceptes.

Tega Transport i Gestió Ambiental, S.L., fundada en 1998, amb el principal objectiu d’oferir la major cobertura en serveis mediambientals a empreses de qualsevol sector, que precisin valoritzar, tractar o eliminar, els diferents residus que generen en la seva activitat.

Gestionem més de 1.000 clients a nivell nacional. Som una de les empreses capdavanteres a oferir un estudi de costos previ en matèria mediambiental, amb la finalitat d’aconseguir la gestió més òptima i personalitzada per a cada client.

El màxim valor només pot obtenir-se quan els millors professionals treballen junts per donar la major rellevància i abast possible a les necessitats dels clients.

Els nostres clients potencials són totes aquelles empreses situades a Espanya, productores en major o menor mesura de residus industrials que desitgen reduir els seus costos en aquest apartat i aquelles que volen treure una major rendibilitat als seus materials valoritzables.

Coneixedors d’aquest mercat, volem afrontar la gestió dels residus dels nostres clients sota la seva mateixa òptica, treballant al seu costat per optimitzar aquesta gestió, sempre sota les premisses de legalitat i eficiència, però amb una meta final; reduir els seus costos.

Per a això, hem de saber la situació actual de la seva empresa en aquest capítol (residus, gestors i transportistes, sistema actual de retirada). Els proposarem les modificacions quant a sistemes de recollida, destinacions o transportistes per aconseguir la major reducció de costos possible.

foto8
foto9
foto10
linia-verd