Servicio 24h todo el año | Tel. 937 762 499
Acceso a Tega Gestió Ambiental | Acceso a Tega CRT | Acceso a Tega INOX

A Tega Actius Industrials som especialistes en compra-venda de maquinària, desmontatge d'instl·lacions industrials i valorització de metalls

L’empresa està altament especialitzada en desmuntatges integrals d’instal·lacions i maquinària, valorització de metalls i materials resultants, amb l’objectiu de minimitzar els costos finals dels nostres clients, donant valor, en la mesura del possible, a part o totalitat dels equips o materials fruit del desmantellament.

Al llarg d’aquests anys hem treballat amb una gran diversitat de clients. Els nostres clients potencials són totes aquelles empreses ubicades a Espanya, productores en major o menor mesura de residus industrials que desitgin reduir els seus costos en aquest apartat i aquelles que vulguin treure una major rendibilitat dels seus materials valoritzables.

Treballem amb tot tipus d’indústries com la Aeroespacial, Bio-Farmacèutic, Logística, Metall Mecànica, Energia Solar, Construcció, Química, plàstics, Electrònica, Telecomunicacions i IT, Automoció, Immobiliària, Actius Intangibles, Semiconductors, embalatge, Arts Gràfiques, Alimentària, Agropecuària, Siderúrgica.

Els nostres serveis
Compra venda de maquinària
···
TEGA té presència en el sector industrial com a empresa especialitzada en compra-venda de maquinària industrial d’ocasió amb un alt grau de fidelitat dels seus clients.
Valorització de metalls
···
Una de les principals activitats de TEGA es centra en la compra-venda de ferralla i metalls (ferro, alumini, acer, coure, llautó …), assegurant els millors preus …
Desmantellaments de naus industrals
···
Desmantellament integral o parcial d’instal·lacions industrials. Retirada de maquinària obsoleta. Certificació de la destrucció de la mateixa.